Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (7.51 secunde)
Invitat la emisiunea Q&A, difuzata de Antena 3 si moderata de Alessandra Stoicescu, Klaus Johannis nu a vrut sa comenteze pe aceasta tema.
Cum rolul sau asta este prin definitie, insa, adica pion de sacrificiu, talibanul pedelist a trebuit sa se conformeze, si a descins la studioul improvizat in piata, al Antenei 3, alaturi de Alessandra Stoicescu si Marius Pieleanu.
In replica la afirmatiile Alessandrei Stoicescu, potrivit carora partidul poate sa ii spuna "pa-pa" primul-ministru, daca doreste, Mircea Toader a punctat:
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
In emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3, Baconschi s-a tanguit ca viata este nedreapta si PDL este nerecunoscator. Dl Baconschi nu a fost demis pentru dezastrul facut in politica externa, ci pentru ca i-a tratat pe romani cum ii trateaza tot PDL-ul:
Seara de seara, Gadea, Badea, Dumitrescu, Stoicescu, Grecu, Radu Tudor se iau la tranta cu aceeasi fantosa: "regimul Traian Basescu".
PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3.
Astfel, cetatenii romani care se deplaseaza in afara tarii cu autovehiculele nu vor mai fi obligati sa prezinte la controlul de frontiera decat asigurarea RCA, a declarat ieri presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR), Liviu Stoicescu.
Teledonul a inceput la ora 10:00, pe Antena 3, printr-o editie speciala News Magazine cu Alessandra Stoicescu, care a durat doua ore si care a avut loc in studiourile Excelsior.
• Alessandra Stoicescu si Mihai Gadea au anuntat ca pana la ora 12.45 s-au strans 123.335 euro numai din SMS-urile trimise.
Iar cei care se asteapta ca banii sa le vina de la firma de ridicari, ar trebui sa ia aminte la spusele lui Vasile Stoicescu, managerul uneia dintre cele mai hulite astfel de companii din Capitala:
In prezent, conducerea Omniasig este asigurata de vicepresedintele Directoratului Constantin Marica, alaturi de Liviu Stoicescu - membru. Din decembrie 2010 Borowinski a fost numit si membru in Consiliul de Supraveghere al Asirom, potrivit datelor societatii, controlata tot de VIG.
La Gaudeamus 2014 volumul este prezentat de jurnalista Alessandra Stoicescu, deputatul Ionut Vulpescu, scriitorul Lucian Avramescu si prof.univ. Cristian Niculescu.
In 2005 Cariatidele au fost reconstituite de catre sculptorul Ionel Stoicescu dupa matritele originale si a unor fragmente pastrate, iar Modura a fost gasita in Cimitirul Bellu si remontata pe locul initial.
Am semnat, alaturi de dna Alessandra Stoicescu, presedinta Fundatiei "Mereu Aproape", de dna Simona Cuzdar, Director Executiv al Asociatiei "Ador Copiii", de dna Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ministerului Justitiei si Avocatului Poporului, Carta "INFERNUL COPIILOR UITATI", pentru dezvoltarea si modernizarea sistemului de protectie speciala si a sistemului de adoptii din ROMANIA, initiata de Fundatia Mereu Aproape si Asociatia Ador Copiii.
Sau produsul "vehicol" pe care l-am lansat impreuna cu Mirela Vescan si Alessandra Stoicescu la congresul Les Nouvelles Estetique, queens jeely, care duce in piele alte 7 produse si reconstruieste pielea din interior spre exterior.
Generalul Sorin Stoicescu, expert in aviatie a explicat 2 ipoteze care au stat la baza evenimentului: test NATO sau provocarea Rusiei?
Scurta istorie a Zilei Drapelului National In 1834, cand Tarile Romane au inceput sa se dezvolte din punct de vedere economic, cand constiinta nationala cerea unitatea si libertatea tarii, domnitorul Tarii Romanesti, Alexandru Ghica Voda, a obtinut de la otomani invoirea "de a pune steag romanesc corabiilor negustoresti si ostirii" Steagul destinat corabiilor avea doua culori (galben si rosu), cel atribuit armatei era compus din trei (rosu, galben si albastru) si un vultur la mijloc.
Prima autorizatie data unor actori este din vremea lui Voda Caragea, la 29 mai 1798. ... Alexandru Sutu voievod reglementeaza printr-un pitac domnesc spectacolele teatrale menite sa "inlature faptele rele", infiintand Eforia Teatrelor.
Acesti ani sunt identificati ca fiind momentele de celebrare a unirilor, realizate sub sceptrele lui Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, respectiv Ferdinand I. ... In 1593, urca pe tronul Tarii Romanesti, succedandu-l pe domnitorul Alexandru cel Rau. ... Aron Voda, domnul Moldovei, actioneaza asemenea omologului sau muntean.
google-analytics.com